Kijanu Rivs obeležio početak ovogodišnjeg Arsenal Festa

0

Foto: Liveproduction

Pored američkog benda Dogstar čiji basista je poznati holivudski glumac Kijanu Rivs izazvao veliku pažnju publike, na prvoj večeri  14. Arsenal Festa svirali su i Asian dub Fondation, Partibrejkersi i Brkovi.

Odmah nakon koncerta u Zagrebu, Kijanu je sa svojim bendom došao u Kragujevac, gde je proveo čak dva dana. Zvanično nismo uspeli da dobijemo potvrdu gde je odseo, ali nam je potvrdjeno da je u pitanju jedan od kragujevačkih hotela.  Po rečima organizatora Kijanu nije imao specijalne zahteve tokom boravka u Kragujevcu, insistirao je samo da sve bude čisto i tražio je bezalkoholno pivo. Prijema i susreta sa gradskim zvaničnicima nije bilo, a Kijanu je kako tvrde dobro obavešteni, u jednom trenutku slobodno šetao gradom sa bubnjarom grupe u blizini trga Radomir Putnik i čak opušteno popričao sa nekoliko prolaznika.

Foto: Liveproduction

Na samom festivalu novinarima i fotoreporterima nisu bili dozvoljeni intervjui sa holivudskom zvezdom. Svako slikanje van nastupa je bilo zabranjeno, a Kijanu nije delio autograme. Koncert grupe Dogstar je počeo tačno u predvidjeno vreme i okupio je oko 3000 posetilaca. Tokom nastupa  kamere svih mobilnih telefona  su bile uprte u Kijanua, koji je sa publikom bez preterivanja opušteno koketirao , a u jednom trenutku do njega je iz publike doleteo  brushalter nepoznete obožavateljke, na šta je on odreagovao čudjenjem. Odmah posle koncerta članovi grupe Dogstar su napustili grad, a nakon njih, publiku su na Main stageu zaista dobrim nastupom počastili Brkovi.

Foto: Liveproduction

Večeras se na drugoj večeri festivala očekuje nastup Bjelog Dugmeta , kojim će ova grupa obeležiti 50 godina postojanja. Pored frontmena grupe Gorana Bregovića, na sceni će biti Alen Islamović i Željko Bebek. Svoj nastup na drugoj festivalskoj večeri imaće i poznati američki reper Gazi Garsija, poznatiji kao Lil Pump.

Novinar: Dejan Veljković

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *