Nedeljni horoskop za period od 25. februara do 03. marta 2019. godine

0

Horoskop by Jelka

OVAN – Period je povoljan za komunikacije, pregovore, dogovore, potpisivanje ugovora i sve što bi imalo veze sa papirima i dokumentima, pa nastojte da ga iskoristite pre svega na poslovnom planu. Mnogi od vas bi mogli doći do posla, a oni koji ga već imaju, mogu da očekuju pozitivan razvoj događaja.

Na emotivnom planu budite obazrivi jer su mogući iznenadni događaj i koji bi mogli narušiti sklad, posbno početkom  marta.

Vodite računao imunološkom sistemu, kao i o hroničnim zdravstvenim problemima ukoliko ih imate, a naročito ako ste rođeni u drugoj dekadi znaka.

BIK – Bikovi ulaze u period velikih promena (za sada samo oni koji su rođeni početkom znaka), jer Uran, planeta korenitih promena, upravo stiže u vaše  sazvežđe gde će ostati oko sedam narednih  godina. Budite oprezni prilikom donošenja odluka i pravite rezervne planove, jer Uran često donosi neočekivane okolnosti. Ova nedelja je povoljna za dogovore i zaključivanje ugovora, pa iskoristite povoljne aspekte.

Prvih dana marta izbegavajte konflikte sa emotivnim partnetom, budite manje tvrdoglavi i što tolerantniji. To vam neće lako polaziti za rukom jer je Mars u vašem znaku.

Vodite računa o ishrani i čuvajte se povreda.

BLIZANCI – Sedmica koja je pred vama nudi mogućnost uspešnih komunikacija i dobrih poslovnih mogućnosti. Trenutno ste vrlo kreativni, pa je preporuka da maksimalno komunicirate sa okruženjem i iznosite svoje ideje. Nastojte da budete argumentovani i  vodite računa o svojim interesima.

Početkom marta, sa Venerom u Vodoliji, ulazite u povoljan period na emotivnom planu. Moguć je i susret koji bi na vas ostavio utisak.

Ukoliko osećate hroničan umor, odmarajte što više i unosite vitamine. 

RAK – Činjenica je da vam ništa ne ide lako od ruke, posebno ako ste rođeni u drugoj dekadi znaka. Naoružajte se upornošću i pre svega, strpljenjem. Ovu sedmicu iskoristite za dogovore, s tim što morate jasno definisati  uslove, posebno ako su isti vezani za poslovni plan. Oprez je potreban u svemu što bi imalo veze sa investiranjem, bankarskim transakcijama ili pozajmicama  bilo koje vrste.

Prvih dana marta budite  tolerantniji u odnosima sa partnerom i izbegavajte konfliktne situacije.

Rođeni u drugoj dekadi su skloni hroničnim problemima. Ukoliko je moguće, prilagođavajte svakodnevne aktivnosti  stanju vlastitog organizma.

LAV – Ove sedmice ćete moći da realizujete dosta toga na poslovnom planu, pa budite aktivni, jer je moguće i rešavanje poslovnog statusa. Jupiter vam pruža moćnu podršku i nikako ne treba propuštati mogućnosti koje  se ukazuju.

Na emotivnom planu ne očekujte previše, jer vam kretanje Venere ove sedmice nije naročito naklonjeno.

Ulazite u fazu intenzivnog trošenja energije. Nađite vremena za odmor.

DEVICA – Od ponedeljka ćete bitiu prilici da se intenzivnije bavite poslom. Iskoristite povoljne aspekte za postizanje korisnih dogovora, koji bi mogli uključivati i poboljšanje  vaših  poslovnih pozicija. Stabilan  Merkur vam daje mogućnost uspešnih dogovora i u drugim oblastima života, ali požurite, jer se iduće nedelje stanje menja.

Emotivni plan nije naročito stabilan. Možda bi trebalo više vremena posvetiti partneru, kako bi razumevanje u vašim odnosima bilo prisutnije.

Vodite računa o ishrani, jer su vam organi za varenje osetljivi.

VAGA – Ove godine ste izloženi ograničavajućim uticajima Saturna, pa vam ništa ne ide lako ni brzo. Ne gubite strpljenje, posebno vi koji ste rođeni u drugoj dekadi znaka. Ponedeljak bi moga biti jedan od povoljnijih dana za realizaciju vaših ciljeva. Budite kontrolisani u izjavama, posebno kada su u pitanju porodični odnosi.

Posle drugog marta ulazite u povoljniji emotivni period, a do tada izbegavajte konflikte.

Ne zanemarujte hronične probleme, ukoliko ih imate.

ŠKORPIJA – Ovo bi mogla biti jedna dobra sedmica na poslovnom planu. Postoji mogućnost uspešnog okončanja nekog pregovora vezano za dugoročne projekte. Koristite prve dane ove nedelje za kontakte i komunikacije. Period je dobar i za potpisivanje ugovora i sve drugo što podrazumeva i finansijske transakcije.

Na emotivnom planu budite fleksibilniji i izbegavajte ljubomorne scene.

Čuvajte se povreda i posebno pojačajte oprez u saobraćaju.

STRELAC – Jupiterse kreće vašim znakom, što donosi dosta pomoći i zaštite u datim okolnostima, ali to ne znači da treba da preterujete. Uskladite željeno i moguće. Za sada, početak nedelje iskoristite da obaqvite važne razgovore i napravite dogovore koji bi vam u narednom periodu  doneli  konkretnu korist.

Ulazak Venere u Vodoliju obećava povoljan razvoj događaja na emotivnom planu.

Čuvajte se trovanja. Oprez sa lekovima. Moguće su alergije i kontraindikacije sa lekovima.

JARAC – Iako se vašim znakom kreće Saturn, raspored planeta vam ipak ide na ruku. Radićete kao mrav, ali rezultati neće izostati. Prve dane sedmice iskoristite za obavljanje pregovora i postizanje dogovora  pogotovo ako se odnose na  dugoročne. 

Kako ne spadate u red fleksibilnih partnera, da ne biste komlikovali život sebi i drugima, izbegnite  situacije koje bi vodile u konflikt.

Podižite imunitet i vodite računa o hroničnim problemima, ukoliko ih imate. Zbog prisustva Saturna u znaku, Jarac je sklon prehladama.

VODOLIJA – Vreme je da se pokrenete i počnete aktivno da učestvujete u vlastitom životu. Dani koji su pred vama, donose mogućnost dobrih vesti, uspešnih komunikacija kao i mogućnost potpisivanja ugovora. Imajući u vidu da vam je Jupiter iz Strelca veliki saveznik, ne propuštajte prilike da napravite korak ka realizaciji nekih svojih planova.

Venera ulazi u vaš znak, pa je to period za pozitivan razvoj događaja na ovom planu.

Zdravlje vam je uglavnom dobro, s tim što bi trebalo da se više krećete ili da se bavite rekreativnim aktivnostima.

RIBE – Ribe bi mogle da imaju pred sobom jednu mirniju nedelju. Situacija na poslovnom planu je za sada na kratko stabilizovana. Početak nedelje iskoristite za postizanje važnih dogovara, vezano za dalje aktivnosti na polsovnom planu.

Izbegavajte tajne veze, jer bi vam to moglo doneti mnogo problema na emotivnom planu. Posebno rizičan period su prvi dani marta.

Čuvajte se trovanja, osetljivi ste na bakterije, a moguće su vam i alergijske reakcije. Ukoliko konzumirate alkohol ili stimulativna sredstva, budite veoma oprezni.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *