Planetarni pregled za 2019. godinu

0

Planetarni pregled by Jelka

Tokom  2019. godine treba imati u vidu sledeće:

JUPITER, planeta koja nosi benefite, tokom ove godine periodično ulazi u faze kada pod nepovoljnim uglom kombinuje energiju sa Neptunom, što uglavnom donosi štete, nepotrebne troškove, prevare, obmane i samoobmane, krađe i loše okolnosti u vezi novca i imovine, pa je potrebno, ukoliko je ikako moguće izbeći određene aktivnosti u ovim. Naime, prvi aspekt se već dogodio u januaru, a sledeći će biti aktuelan od maja meseca, zaključno sa oktobrom. Ukoliko je moguće, ne započinjite  tada nove poslove, odložite investiranja, ulaganja, pa čak i veće kupovine.

URAN, planeta rizika, promena i iznenadnih okolnosti, sedmog marta definitivno ulazi u sazvežđe Bika, gde ostaje do maja meseca 2026. godine. Ova planeta donosi korenite promene. Kada bude završio hod kroz Bika, mnogo toga više neće biti isto. Pre svega će uticati  na opšteprihvaćeni sistem vrednosti. Energija ove planete donosi nepredvidive situacije, neplanirane okolnosti, rizike, a manifestuje se često eksplozivno. Za sada, oprez treba da pojačaju u svemu, rođeni početkom Bika, Lava, Škorpije i Vodolije, ali i oni koji nisu rođeni u navedenim znacima, ali imaju neku svoju planetu na početnim stepenima navedenih znakova.

Tokom marta, aprila, maja, kao i decembra 2019. godine, dve planete, Saturn i Pluton će udružiti energiju, što pojačava opasnosti od nasilja, svih vidova brutalnosti, vandalizma i destrukcije. Posebno mogu biti ugroženi svi koji imaju Sunce ili bilo koju drugu planetu oko dvadesetog stepena Ovna, Raka, Vage i Jarca.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *