Kragujevac na Beogradskom sajmu turizma

0

Mnogi posetioci koji će na 41. „Međunarodni sajma turizma“ u Beogradu doći zbog velikih popusta na letnje aranžmane moći će da se upoznaju i sa turistikom ponudom Kragujevca i Šumadije

Na 41. „Međunarodnom sajmu turizma“ u Beogradu, koji će se održati od 21. do 24. februara u 7 hala Beogradskog Sajma sa 1103 izlagača iz 50 država, nastupiće i Gradska turistička organizacija Kragujevca. Zajedno sa kolegama iz Paraćina, Ćuprije, Gornjeg Milanovca, Rače, Rekovca i Knića organizovaće promociju turistčkih potencijala Centralne Srbije, koja će se održati u subotu, 23. februara u 13.30 časova na Štandu Centralne Srbije u Hali 4. Prisutni će imati priliku da se prisustvuju promociji seoskih domaćinstava uz emitovanje promotivnih spotova i degustaciju šumadijskih gastronomskih specijaliteta i igru folklornih grupa iz Kragujevca i Knića.

Ovogodišnji „Međunarodni sajam turizma“ u Beogradu održava se pod devizom „Leto je bliže nego što ste mislili“ pa će mnoge turističke organizacije koje su prisutne na Sajmu odobravati popuste na ranu rezervaciju letnjih aranžmane i do 60%.

Cena ulaza na Beogradski sajam je 400 dinara za pojedinačne i 300 dinara za grupne posete, a ukoliko dolazite kolima, parking će Vas koštati 200 dinara po satu.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *