“Džipski Kord” i Isidora Vujadinović predstavljaju Kragujevac na “Beoviziji”

0

Ove godine na Beoviziji, kvalifikacionom festivalu za našeg predstavnika na EUROSONG 2019 u Izraelu nastupiće i kragujevačka “ekipa”, bend “Džipsi Kord” sa mladom Isidorom Vujadinović i pesmom “Boje”.

Sve je počelo kada su producenti sa RTS čuli ovu magičnu muzičku numeru, koju su članovi “Džipsi Kord” benda iz Kragujevca, Joca Savić (jedan od kompozitora Dženana Lončarevića) i Zvonko Marković Zvonce (inače bubnjar “OK Benda”), komponovali za francusko tržište. Odmah se rodila ideja da bi upravo ta pesma mogla da uđe u selekciju za pesmu koja će našu zemlju predstavljati na predstojećem Eurosongu.

Isidoru Vujadinović, koja je inače apsolvent Francuskog, Italijanskog jezika čuli su na nastupu u kafeu “Madmasel” i priča je krenula… Interesantno je da je tekst za pesmu “Boje” napisala Sanja Krstić koja je inače programmer,  takođe iz Kragujevca. Pesma je snimana u dva studija, a remiks je rađen u Frankfurtu u studiju čiji je vlasnik Mišo Krpo.

Saznali smo još i to da će stajling za Beoviziju kragujevačkoj ekipi raditi čuveni hrvatski dizajner Zigman, koji je radio za svetska imena kao što su, Niki Minaž, Ferdži, Džeri Hol ali i JK. U telefonskom razgovoru nam je otkrio da će momci biti u crno-beloj, a Isidora će nositi žuto-crni kostim.

Isidora svakodnevno trenira u fitnes centru “Olimpija” sa instruktorkom Dacom, kaže i da pored toga nedeljno po 20 sati mora da uvežbava koreografiju, koju radi plesni klub “Zilenijum” i nada se uspehu.

Još uvek se ne zna da li će “kragujevčane” na RTS gledati u polufinalnoj večeri Beovizije 27. ili 28. februara, ali svakako navijamo za njih i očekujemo pobedu 03. marta u finalu.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *