Sajam građevinarstva na Šumadija sajmu u Kragujevcu

0

Danas je na Šumadija sajmu u Kragujevcu, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca, otvoren Sajam građevinarstva. Ulaz za sve zainteresovane posetioce je slobodan, a Sajam će trajati do 23.02.2019. godine.

U hali Šumadija sajma okupio se veliki broj izlagača, koji kada je građevinarstvo u pitanju, imaju posetiocima šta da pokažu i ponude. Ocena prisutnih je da ovogodišnji Sajam građevinarstva, u odnosu na prošlogodišnji, izgleda  sadržajnije i  bolje kako po broju učesnika, tako i po kvalitetu ponude i sadržaja.

Pored ostalih izlagača, ove godine je na Sajmu građevinarstva prisutno stovarište “Savić” sa ponudom široke palete visokokvalitetne KAMENE VUNE ruskog proizvodjača (toplotne provodljivosti lambda 0,035) po više nego povoljnim cenama.

U ponudi je laka industrijska kamena vuna, namenjena za industrijske podove, pregradne zidove, tavane od 33 kg/m3 po ceni od 385 din+pdv i 40 kg/m3, zatim kamena vuna za fasade u raznim varijantama od 80kg/m3 do 145kg/m3 po cenama od 700 din do 930 din/m3. Od istog proizvođača dostupna je čitava paleta kamene vune za ravne krovove i kamena vuna za ispod košuljice od 110kg/m3

Na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva, prisutna je i kompanija “Kubus” koja je predstavila program drvenog nezapaljivog gradjevinskog materijala presvuvečenog organskom impregnacijom, kao i ponudom prefabrikovanih montažnih kuća izgradjenih od  pomenutog materijala, čije karakteristike su izuzetna toplotna izolacija, ispoštovani ekološki standardi  i niska cena gradnje (već od 350 eura/m2).

Sajam građevinarstva na Šumadija sajmu je za posetioce otvoren do nedelje, pa Vas pozivamo da ga posetite.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *